Sezonul de picnic din 2024 promite șase evenimente deosebite Picnic in the Vineyard și experiențe memorabile, unde bogata moștenire gastronomică a regiunii Partium va fi îmbinată cu frumusețea captivantă a peisajelor rurale. Iubitorii de picnicuri relaxante și pasionații de vinuri se vor putea plimba pe locații idilice, printre dealuri și vii, savurând vinuri excelente și delicii locale, în umbra pivnițelor,  șurelor și a castelelor seculare, însoțiți de ospitalitatea vinificatorilor locali, participând la spectacole de muzică populară, dansuri tradiționale sau alte evenimente culturale.

Organizat de Asociația pentru Dezvoltarea Rurală și Agricolă Partium și ZAZOU Social Events & More, evenimentul Picnic in the Vineyard oferă o ocazie unică de a intra în contact cu natura, de a cunoaște fermierii locali, poveștile lor și aromele care definesc această regiune istorică specială.

Picnicurile de vin vor avea loc în 5 locații pitorești din județul Satu Mare și una din județul Bihor:

  • 11.05. Orașu Nou-Vii 
  • 29.06. Ardud
  • 27.07. Carei
  • 10.08. Halmeu Vii
  • 14.09. Sălacea (jud. Bihor)
  • 12.10. Beltiug

Pentru detalii suplimentare, informații actualizate, și programul detaliat al fiecărui eveniment urmăriți paginile de Facebook ale Asociației pentru Dezvoltarea Rurală și Agricolă Partium și ZAZOU Social Events & More, unde vom crea FB-event pentru fiecare picnic în vie.

Vă așteptăm cu drag în această călătorie gastronomică de neuitat, unde accentul va cădea și mai mult pe senzații, povești captivante și experiențe frumoase.

Modalitate de achiziționare a biletelor

Pentru a achiziționa bilete pentru evenimentele noastre speciale, poți alege dintre mai multe opțiuni. Dacă vrei să participi la toate cele 6 evenimente și să beneficiezi de o reducere substanțială, poți opta pentru abonamentul All Pass la prețul de 999 lei. Dacă ai în plan doar să participi la 3 evenimente pe care alegi tu din cele 6, poți achiziționa un pachet special All Pass la prețul de 599 lei. Pentru cei care doresc să participe doar la un eveniment  Early Bird ALL PASS este de 220 de lei, care conține și transportul, iar biletul Early Bird SIMPLE PASS de 180 de lei.  Dacă ești interesat să achiziționezi bilete pentru grupuri, te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon: 0752230760 pentru a discuta detalii despre prețuri și modalități de organizare. Așteptăm cu nerăbdare să fim gazda evenimentelor noastre speciale și să vă oferim o experiență de neuitat!

Despre conceptul Picnic in the Vineyard:

Scopul seriei de evenimente Picnic in the Vineyard este promovarea culturii viticole din România și a consumului conștient de vinuri de calitate, prezentarea cunoștințelor fermierilor din Partium, a muncii lor și a aromelor locale, reintegrarea în circuitul turistic al patrimoniului cultural material și imaterial, precum și a viilor. Cele 7 evenimente Picnic in the Vineyard organizate din 2020 în județele Sălaj, Mureș și în special Satu Mare au fost întâmpinate cu mare interes, atrăgând din ce în ce mai mulți participanți dornici să descopere și să trăiască farmecul picnicului în vie.