Vino să descoperi magia vinurilor locale și a pivnițelor care spun povești seculare la evenimentul “Cellar Tour” din Beltiug, județul Satu Mare!

Te așteptăm pe 16 septembrie, de la ora 11:00, într-o șură autentică, într-o atmosferă romantică, unde vei putea savura un welcome drink ascultând o scurtă prezentare despre istoria locală.

Cellar Tour

Beltiug

De aici vom porni să descoperim povestea beciurilor răcoroase, clădite din cărămidă sau săpate în stâncă. În această zi cele 5 crame locale: Nachbil, Leiher, Jurchis, Hetei, Cobușceanu își vor deschide porțile pentru vizitatori, unde vor putea degusta vinuri savuroase însoțite de gustări delicioase. Descoperiți caracteristicile geografice unice ale Beltiugului și lăsați-vă vrăjiți de acest mediu fabulos. Rândurile de viță de vie atent îngrijite și priveliștea uluitoare oferă o oportunitate excelenta pentru a cunoaște vinurile produse de cele mai bune crame din zonă, care sunt remarcabile și în multe cazuri premiate în competiții prestigioase.

Cei care decid că farmecul șurei este mai atrăgătoare, pot poposi aici si degusta specialități gastronomice locale sau asculta povestiri sau să facă plimbări cu trăsura trasă de cai sau să urmeze traseele încarcate de istorie locală. Tot în șura va fi organizat un colț cu activități pentru cei mici.

După ce explorarea naturii și a podgoriilor, participanții Picnic in the Vineyard, se vor aduna în șură unde vor putea asista la dansuri populare locale și spectacole de fanfare în timpul cinei. Seara se va încheia cu o petrecere incendiară în şură și sub cerul înstelat al Beltiugului. Evenimentul este mai mult decât o degustare de vinuri: o călătorie magică în lumea viticolă, retrăind poveștile vechi și actuale ale acestei regiuni mirifice.

Degustare

189 RON

  • Degustare de vin 24 tipuri de vin

  • Platou gustări reci

ALL PASS

250 RON

  • Degustare de vin 24 tipuri de vin

  • Platou gustări reci

  • Transport

Ne întâlnim în Beltiug și experimentăm împreună farmecul frumuseții pure a acestei regiuni viticole!