ZAZOU

Bakator Tour

Comunitatea Picnic in The Vineyard are șansa de a descoperi o zonă viticolă din nordul județului Satu Mare, Orașu Nou-Vii, o comună cu o comunitate semnificativă de maghiari, care este o zonă turistică de o frumusețe răpitoare pe un sol cu roci vulcanice. Aici turistul pasionat de vin găsește la fiecare pas un mic producător local gata să îi ofere o degustare de vin.

ZAZOU

Cellar Tour

În această zi cele 5 crame locale: Nachbil, Leiher, Jurchis, Hetei, Cobușceanu își vor deschide porțile pentru vizitatori, unde vor putea degusta vinuri savuroase însoțite de gustări delicioase. Descoperiți caracteristicile geografice unice ale Beltiugului și lăsați-vă vrăjiți de acest mediu fabulos.

ZAZOU

Picnic in the Vineyard Tour and Tasting

O altă zonă viticolă îndrăgită de iubitorii de vin din Comunitatea Picnic in The Vineyard  este Halmeu Vii. Testată de atâtea ori, această zonă viticolă are o expunere unică în țară, un sol vulcanic special care oferă un caracter puternic minerală a vinului. Localitatea e practic formată din câteva gospodării şi dealuri întregi acoperite cu viţă de vie. Peisaje minunate şi zeci de hectare de vii mai tinere şi mai bătrâne, lucrate  cu soiuri autohtone și internaționale vă așteaptă să o descoperiți.

ZAZOU

Picnic Special

Un eveniment strălucitor și plin de magie organizat în decorul fermecător al județului Sălaj. Picnic Special este o ocazie unică de a petrece momente efervescente alături de comunitatea Picnic in the Vineyard, vizitând trei crame renumite din județul Sălaj.

ZAZOU

Roasted

Tradițiile din preajma sărbătorilor de iarnă de mult apuse, vor fii reinventate într-un cadru unic. Un pahar de vin bun, un foc de tabără, atmosferă de sărbătoare, programe interesante și o adevărată experiență gastronomică. Roasted – Gastro Tales este ediția specială de iarnă a evenimentului Picnic in the Vineyard.