ZAZOU

Picnic in the Vineyard 2023

Caracteristicile teritoriale deosebite ale satului Halmeu Vii, sat care aparține comunei Halmeu, județul Satu Mare, stau la baza vinificației de calitate din această regiune. Coșuri de picnic, aventură, o plimbare lungă în natură, cedând în fața magiei descoperirii, era promisiunea pe care am onorat pe parcursul turului, combinat cu o degustare de vinuri organizată pentru prima dată la Halmeu Vii.

Mulțumim participanților, co-organizatorilor: 𝗖𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝘂𝗹 𝗟𝗼𝗰𝗮𝗹 𝗛𝗮𝗹𝗺𝗲𝘂, BOOZE, 𝐫𝐞𝐯𝐢𝐬𝐭𝐚 𝐥𝐢𝐟𝐞𝐬𝐭𝐲𝐥𝐞 matusinka, partenerilor: TestPlay, CBA NORD VEST, Nomad Specialty Cocktails, Ford West Satu Mare și bineînțeles vinificatorilor pentru această zi de vară minunată!

ZAZOU

Picnic in the Vineyard 2022

Caracteristicile teritoriale deosebite ale satului Halmeu Vii, sat care aparține comunei Halmeu, județul Satu Mare, stau la baza vinificației de calitate din această regiune. Coșuri de picnic, aventură, o plimbare lungă în natură, cedând în fața magiei descoperirii, era promisiunea pe care am onorat pe parcursul turului, combinat cu o degustare de vinuri organizată pentru prima dată la Halmeu Vii. Cramele și podgoriile descoperite: Triterra, Mike Halmeu, Kurtinecz Pál și Crama Năstase. La această ediție de succes au participat peste 200 de persoane.

matusinka

Picnic in the Vineyard 2021

Ediția a II-a s-a petrecut în județul Mureș, în august 2021, unde sub cerul impecabil, în mijlocul Transilvaniei, ascuns printre dealurile verzi și podgorii, un eveniment neconvențional te-a chemat să te alături. 90 de persoane au fost curioase să deguste o picătură din istoria Transilvaniei, vinuri unice din struguri culeși manual, platouri din brânzeturi locale!
Crama și podgoria descoperită: Liliac Winery si Batoș

Subiectul de bază al picnicului a fost INOVAȚIA:

  • Calea către digitalizare pentru afaceri
  • Inovație socială și revoluție
  • Case și mașini inteligente
matusinka

Picnic in the Vineyard 2020

Pe lângă tema primului picnic, care era mișcarea zero waste și educația alternativă, au fost incluse în program degustări ghidate de vinuri, surprize, discuții relaxate cu experți, ateliere revoluționare, precum și prezentarea de produse de către producători din Transilvania. Locația primei ediții era Crama Carastelec – o poveste de succes transilvănean. Crama este situată în județul Sălaj.