Îți plac vinurile fine, locațiile speciale, evenimentele originale și momentele prețioase?

Ți-ar face plăcere să petreci o după-amiază de vară într-una dintre regiunile viticole care face istorie de sute de ani în județul Satu Mare.

Picnic in the Vineyard va avea loc în Halmeu-Vii, județul Satu Mare, în 1 iulie 2023.

Picnic in the Vineyard

Halmeu – Vii

Descoperă podgoriile însorite și degustă un pahar din vinurile remarcabilelor crame ale zonei! Toate aceste plăceri completează  peisajul sălbatic și în același timp romantic. Pe lângă vinurile de calitate superioare, vizitatorii se pot bucura și de gustări delicioase.

Caracteristicile teritoriale deosebite ale satului Halmeu-Vii, sat care aparține comunei Halmeu, stau la baza vinificației de calitate din această regiune. Microclimatul, structura vulcanică a solului și unicitatea acestui petec de pământ contribuie la producerea de vinuri de înaltă calitate ale căror calități care sunt recunoscute la nivel național.

Coșuri de picnic, aventură, o plimbare lungă în natură, cedând în fața magiei descoperirii, este promisiunea pe care o onorăm pe parcursul turului combinat cu o degustare de vinuri organizată ca și tradiție la Halmeu-Vii.

Degustare

189 RON

  • Degustare de vin 24 tipuri de vin

  • Platou gustări reci

ALL PASS

250 RON

  • Degustare de vin 24 tipuri de vin

  • Platou gustări reci

  • Transport

Conectați-vă! Gustați și bucurați-vă de tot ceea ce reprezintă această zonă, lăsați atmosfera podgoriilor și a apusului de soare să vă poarte în îmbrățișarea dealurilor și a peisajului, iar apoi, după plimbare, haideți într-o locație confortabilă unde, pe lângă muzică ușoară și mâncare delicioasă, seara îmbie participanții la o petrecere pe măsură.